Välkommen till Sveriges framsida & Slöinge support  

         Sidan under uppdatering            

Sett från sidlinjen Slöinge A  2018     2017   2016   Sidlinjen Dam   Sidlinjen B-lag

Söndag 5/5 Vapnö - Slöinge B 3 - 10 (2-3) Vilken målfest det blev på Vapnö IP, hela 13 mål när såg man det senast? Det bådar ju bra inför fortsättningen! 1-0 för Vapnö kom redan efter 10 minuter. Ca tio minuter senare gör Slöinge 1-1. Sedan ramlade målen in i en jämn ström.2-3 efter första halvlek skulle visa sig bara vara början på dagens målkalas. Det var en underhållande match redan från start. Enligt domaren var Arvid Hjalte tremålsskytt, får lita på detta, själv noterade jag inte. Men vädret var 8 gånger bättre än i fredags i Sennan,det noterades lätt. Bilder dagens match här!

Lördag 6/10 Slöinge - Galtabäck 05 (0-2)  Då var seriespelet slut för 2018! Slöinge föll med 0-5 över en värdig motståndare tillika överlägsen seriesegrare. 0-1 kom efter ca 5 minuter tvåan kom i 8:e. Efter va 14 minuter fick Slöinge en man utvisad efter en stoppad boll med handen på mållinjen, utvisning och straff, som Axel gör en svettig räddning på. Detta blev halvtidsresultatet.

I andra halvlekens 10:e minut 0-3, 0-4 58:e 0-5 63:e. Galtabäck var/är ett bra lag så de var värda segern idag. Trots det så stretade Slöinge på bra med en man mindre i 75 minuter. Alla vita krigarna fick en svettig dag på plan. Vi på sidan av tackar alla för underhållningen för det gångna året, och önskar er ett bra 2019 som nu blir i div 7. Vi tackar givetvis alla som skött om kiosken under året med god fika och korv. Personligen vill jag ge tränarna Jeppe och P-A ett tack för en bra/ärlig kommunikation! Dagens bilder!

 

Lördag 29/9 Ätran - Slöinge 2 - 1 (1-1) Årets sista bortamatch. Efter en sen ankomst ca 30 min fick man se på anslagstavlan att det står 1-0 till Slöinge! det bådade ju gott, men det blev 1-1 innan paus.

Andra halvlek var 12 minuter in när det blev 2-1 som alltså stod sig matchen ut. Slöinge hade anfallet innan 2-1 bollen i nät, tyvärr offside. Slöinge visade upp sitt rätta jag i en match som med lite flyt kunnat slutat 2-2. Nu återstår det bara en match av serien och det är hemma mot redan klara serievinnare Galtabäck. Matchen spelas på söndag eller lördag beroende på att Galtabäck vill flytta matchen från söndag till lördag. Vad jag förstår så vill alla parter detsamma, vi får se vad Hallands fotbollsförbund säger. Dagens bilder!

 

Lördag 22/9 Slöinge - Särö 0 - 10 (0-3) Hård vind drev in, regnet öste ner,och målen ramlade in. 0-1 i minut 11 efter 19 stod det 0-3,och det blev halvtidsresultatet. Andra halvlek rullade på som i första,med vind,regn och mål. Särö fick mål på allt och lite till. 0-10 kom i slutminuten.

Tilläggas kan att Slöinge fick två man utvisade i andra halvlek. Ett bedrövligt väder var det spela boll i, men Särös vinst var ju ok, men nog var det några mål för mycket, men så kan det gå ibland. Nästa match för Slöinge äger rum lördag 29/9 mot Ätran borta kl 14:00 Lite bilder från dagens match här

 

Lördag 15/9 Glommen - Slöinge 6-0 (1-0) En ganska betydelselös match när det gäller tabelläget,men ändå kul att följa grabbarna i laget. Vad jag kan förstå var det stora problem att få ihop ett lag till dagens match, men det lyckades till slut, till och med P.A fick chansen i slutet av drabbningen, han ger sig aldrig den ”grabben” All heder åt han och övriga i laget. Ett extra plus får Wilhelm i målet, som gör en mycket bra match mellan stolparna, det var även hans debut i A-laget i seriesammanhang vad jag vet. Nästa match är hemma lördag den 22/9 mot Särö kl 14:00 Några foto från dagens match här!

 

Lördag 8/9 Slöinge - Rolfstorp/Skällinge 1-1 (0-1) Efter en liten sen ankomst till Slöinge IP (20 min) fick man se en ganska underhållande match. Efter 34 minuter gör bortalaget 0-1 som stod sig halvleken ut,såg inte matchen från början men det var nog rättvist med 0-1. 

Andra halvlek tycker jag att Slöinge var snäppet bättre än Rolfstorp/Skällinge,och rättvist kom så 1-1 i minut 75. Man kunde inte tro att Rolfstorp/Skällinge hade/har 18 poäng mer än Slöinge. Nästa match är lördag den 15/9 borta mot Glommen kl 14:00 Några bilder här

 

Fredag 31/8 Slöinge - Rinia 0 - 6 (0-3) Ingen från Support på matchen!

Söndag 26/8 Trönninge - Slöinge 0-1 (0-0)  Där satt den, Slöingevinst 1-0 på bortaplan mot Trönninge i minut 85. Vi som var där fick se en rättvis seger för de vita krigarna. Första halvlek slutar alltså 0-0 Men Slöinge hade en boll i ribban och Axel stoppade ett friläge. Det såg bra ut för de våra så långt.

Andra halvlek blev inte sämre, tvärtom så blev Slöinge bättre och bättre ju längre matchen fortgick. Många chanser att sätta 1-0 var det, men vi fick vänta till minut 86 innan 1-0 kom genom Philip Gunnarsson som var sist på bollen innan de hamnade i nät.Trönninge vann med 4-3 i varningar och 1-0 i utvisningar (minut 87)

Vi tackar för underhållningen denna söndagseftermiddag. Nästa match är fredag den 31/8 hemma på Slöinge IP mot Rinia klockan 18:15 Då kan tyvärr inte undertecknad vara där, men det löser sig nog ändå!

Några bilder från dagens match finns här!

 

Fredag 17/8 Slöinge - Kung Karl 1-6 (1-3) Dagens match gick lite åt förvarningarna, men något för stora siffror var det allt. Slöinge tog ledningen i början på matchen, närmare bestämt i minut 5. 1-1 efter 20 sedan rann det på. Inte så mycket mer att tillägga än att Kung Karl var det bättre laget och vann rättvist.Trots stora siffror var Axel i målet den som höll nere siffrorna. Nästa match är söndag den 26/8 borta mot Trönninge klockan 16:00. Då tror vi på vinst. Bilder från dagens match här.

 

Fredag 10/8 Långås/Morup - Slöinge 3-1 (1-1) Då var höstomgången igång på allvar och Slöinge mötte Långås/Morup på bortaplan. Hur skulle detta gå? Tyvärr blev det förlust med 3-1 efter 1-1 i första halvlek. Men vilken match Slöinge gjorde trots förlust. Första halvlek jätteklar till Slöinge, Långås/M tog dock ledningen efter 20 minuter. 11 minuter senare blev det straff till Slöinge och hemvändande från Skrea Elof Persson (som gjorde sin första match i Slöingetröjan på ett bra tag) satte 1-1 på en bra lagd straff.

I andra halvlek gjorde Långås/M 2-1 i minut sex, 17 minuter senare slutresultatet 3- 1Sammanfattningsvis så gjorde Slöinge sin bästa match på mycket länge tycker undertecknad.Medelåldern i laget är nog utan att veta säkert, den lägsta i serien, iallafall ibland det yngsta! Vi i Club 44 som följer Slöinges matcher har lite högre medelålder, men vi är lika glada ändå! Nästa match är fredag den 17/8 på Slöinge IP klockan 18:45, gäster är Kung Karl. Några foton från dagens match ses här!

 

Fredag 6/7 Slöinge - Ginsten 0-5 (0-2) Ginsten blev för svåra för Slöinge även denna gång med fem måls övervikt. Förra mötet på Ginstavallen blev det 6-1 till Ginsten. Det var ett ungt lag som Slöinge ställde upp med i dag förutom P-A Berg 57. Det finns många unga spelare som tar över i Slöinge nu, dagens spelare är morgondagens! Trots förlust idag gjorde grabbarna en bra insats. Nu är det uppehåll till fredag den 10/8 då möter Slöinge Långås/Morup på bortaplan klockan 19:00 Dagens foto

 

Torsdag 28/6 Galgbacken - Slöinge 5-2 (0-2) Åter en bortaförlust, nu är det sommaruppehåll till den 6/7 då slöinge tar emot Ginsten på Slöinge IP kl 19:00. Då beställer vi en vinst för de vita, tack på förhand!

Torsdag 21/6 Galtabäck - Slöinge 3-0 Slöinge lämnar WO! När hände detta senast för A-laget i modern tid? det måste vara många år sedan! Detta är för dåligt, en WO till så blir det nedflyttning till 7:n. Kanske det blir ändå, men man hoppas ju alltid på det bästa så vi får vänta och se.

Torsdag 14/6 Slöinge - Ätran 1-2 (1-1) Ännu en match utan närvaro! Denna gång beroende på en heldags studioresa till grannlandet Danmark via färja från Helsingborg. Två matcher utan närvaro, två matcher utan poäng! kanske dags att ändra på detta, den som lever får se, mål Slöinge Philip Gunnarsson! Nästa match är borta torsdag 21/6 mot Galtabäck kl 19:00 

 

Söndag 10/6 Särö - Slöinge 4-0 (1-0)  Ingen på plats på dagens match!

 

Fredag 1/6 Slöinge - Glommen 1-1 (1-0) På första dagen i juni spelades det om viktiga poäng igen, denna gång på Slöinge IP, och det blev en poäng! Första halvlek var 57 minuter ung när Slöinge sätter 1-0 dessförinnan fanns det lite chanser från båda håll. Tycker Slöinge var det något bättre laget i denna halvlek.

I halvlek blev det fika och korv med bröd som föräldraföreningen som vanligt fixat till.

Andra halvlek var Glommen heta på gröten och de hade några bra anfall och i minut 61 kom 1-1 på straff. Slöinge jobbade nu för att få 2-1 men det kom ”bara” några halvchanser. Tycker att Slöinge också borde fått en straff, men man kanske är lite enögd ibland. Axel var klart bäst i klassen, han räddade poängen åt laget. Nästa match är söndag den 10/6 borta mot Särö kl 16:00 Bilder dagens match här!

 

Lördag 26/5 Rolfstorp/Skällinge - Slöinge 3-1 (2-1)  I ett soligt väder på Gunnevi IP var det match mellan Rolfstorp/Skällinge & Slöinge. Viktiga poäng stod på spel och det var Rolfstorp/Skällinge som fick alla efter 3-1. Det tog bara tre minuter för dem att få in 1-0. efter ca 12 min hade Slöinge ett bra skott i stolpen, 1-1 där hade smakat mumma, istället kom 2-0 efter ca 16 minuter. I sista minuten av denna första halvlek får Slöinge in reduceringen 2-1 genom Patrik Sönnerstedt.

I andra halvlek fick Slöinge till ett mycket bättre spel än i första, och hade minst 4-5 bra chanser att utjämna. Men efter ca 75 minuter blev det 3-1 och det var dagens spik. Nästa match är på fredag 1/6 mot Glommen hemma på Slöinge IP, då minsann tror vi på årets andra trepoängare. Lite bilder här!

 

Fredag 18/5 Slöinge - Trönninge 3-1 (0-0)  Dagen till ära hade alla Club 44 medlemmar samlats till en gemensam fotbollskväll i ett fint väder på Slöinge IP. Och då minsann satt årets första trepoängare, det tackar vi för, och det var mycket rättvist. Att det stod 0-0 i halvtid skall Trönninge vara väldigt tacksamma för.

Efter tre minuter i andra satt 1-0 genom Mikael Vinter, efter ytterligare några minuter kom 2-0 nu var det Olle Axelsson som fick näta, Trönninge reducerade i minut 61. Slöinge gör 3-1 även nu av Olle Axelsson på nick efter 75 minuter och segern visade sig var klar här. Ett skönt segervrål i omklädningsrummet avslutade fotbollskvällen på Slöinge IP. Vi hoppas på samma vrål lördag den 26/5 borta mot Rolfstorp/Skällinge klockan 14:00.  Mer eller mindre bra bilder från matchen ses här!

 

Fredag 11/5 Kung Karl - Slöinge 4-1 (2-0) Kung Karl är ett märkligt namn på en fotbollsklubb, låter mer som ett barnprogram. Hur som helst så var de något vassare än Slöinge i kväll, och vann med 4-1. Tyvärr blev Simon B skadad i andra halvlek och fick utgå, det såg inte bra ut, blir nog borta en längre tid. Slöinges mål fixade Tobias Andersson i minut 80. Båda lagen fick tre varningar var, vilket nog var i överkant.

Tycker nog att de vita (Slöinge) blir lite vassare för varje match, så nästa fredag kommer trepoängaren! Och alla vi ca 8 från Slöinge som var på matchen i kväll ser fram mot detta. Det var första gången man var på Torsvalla som Kung Karls IP heter. Några hittade dit direkt andra hade lite problem, ingen nämnd ingen glömd. Vi som hitta direkt körde 72,3 km dit och samma hem. Nästa match hemma fredag den 18/5 mot Trönninge klockan 19.00 Bilder dagens match ses här!

 

Fredag 4/5 Slöinge - Långås/Morup Hemmamatch på Slöinge IP i sol men kall vind, skulle spelet värma upp oss? Jo visst gjorde det det i viss mån. Tycker det skulle varit ledning för Slöinge med ett eller två mål efter första halvlek, men det stod 0-1

Efter Slöinges spel i första så skulle det inte vara allt för svårt att vända på detta efter halvtidsvilan tyckte vi som tittade på. Men det blir inte alltid som man hoppas, så efter ca 77 minuter blir det 0-2

Slöinge hade svårt att komma förbi Långås/Morups försvar i andra halvlek trots spelövertag.1-2 målet kom till när jag tittade på anslagstavlan som var ny för dagen, så hur det gick till vet alla andra utom undertecknad. Nästa match är borta mot Kung Karl fredag 11/5 kl 19:00 Då överraskar Slöinge. 

Mot bättre vetande så blev det för många foton med solen rakt in i linsen så 90 % fick gå i papperskorgen. En bra ursäkt är att det var skitkallt där kameran hade gjort mer rätt för sig. Det blev som det blev och det finns här.

 

 

Lördag 28/4 Rinia-Slöinge 4-0 (2-0) Dagens spel var trots förlust ett steg framåt i jakten på årets första trepoängare. Första halvlek var om inte jämn, så hyfsad bra trots 0-2. Rinia var ett nummer större både kroppsmässigt och spelmässigt i dag. Så deras vinst var det inget att säga om, fast Slöinge hade några bra lägen i andra halvlek att redusera. Axel får en 5:a på en skala på 5 idag! Han höll nere siffrorna med några bra ingripande. Efter två bortamatcher så blir nästa match hemma på Slöinge IP fredag den 4/5 mot Långås/Morup klockan19:00 (fint väder är beställt) Bilder dagens match här

 

Söndag 22/4 Ginsten-Slöinge 6-1 (4-1) Årets bortapremiär slutar med en förlust med hela 6-1 i Slöinge fattades en hel del spelare men det är inte hela sanningen om förlusten, Ginsten var ett bra lag och det skulle fövåna om de inte ligger i topp när serien är slut. Lite tidigt kanske att säga så, men faktum kvarstår att de har ett bra lag.Nästa match är även den på bortaplan, lördag 28/4 mot Rinia klockan 14:00 Då får vi se om P-A Berg som gjorde comeback idag både som asscoach och ersättare, åter får hoppa in, ersättare i dag på grund av lite folk och skador under matchen. Skulle tippa att han har träningsverk i morgon. Bilder dagens match

 

Lördag 14/4 Slöinge-Galgbacken 2-2 Då var dags för premiär i årets div 6 norra. Slöinge började hemma mot Galgbacken hemmahörande i Kungsbacka. Klockan 14:00 började festen på Slöinge IP. Men 0-1 kom efter 32 minuter och 0-2 efter 44. Festen var lite trög nu. Kaffe med dopp behövdes nu i pausen, och de som hade hand om detta ska ha tack. Vi som var på matchen ger oss aldrig detta ska vi vända tyckte vi för Slöinge var det bättre laget trots 0-2. Nu tyckte vi att festen kunde börja. Det tog 28 minuter, där tändes hoppet ordentligt då 1-2 kom genom Simon Bengtsson. 2-2 i minut 45 genom Anton Johansson, en poäng räddad, vi var nöjda med 2-2 men oj Slöinge fick en straff på övertid och chans till full pott. Men straffen gick bredvid. Vi på sidan av var nöjda ändå och tackar för underhållningen i fint väder. Nästa match Ginsten borta söndag 22/4 kl 15:00. Foto dagens match här!

 

 

Lördag 7/4 Seger i genrepet 4-0 mot Vessige! Olle född 02 gör sitt första hattrick i seniorlaget, samt Ogge ett mål på straff!

Nästa match seriepremiär på Slöinge IP mot Galgbacken lördag den 14/4 kl 14:00

 

Söndag 25/3 Slöinge-Långås/Morup 4-2 (3-2)  Ut ur dimman kom Slöinge som segrare mot Långås/Morup med 4-2, därmed suddar Slöinge ut måltorkan från 0 till 4 i årets träningsmatcher. Det gillar vi!  Några foton finns här!

Nästa träningsmatch är mot Grimetons IF fredag 30:e mars kl 13:00 på Kristineslätt. (Slutar 2-2)