Välkommen till Sveriges framsida & Slöinge support  

         Sidan under uppdatering            

Från sidlinjen A-lag    Från sidlinjen Damlag -  Från sidlinjen B-lag   (2016 års matcher här)

 

30/9 Astrio - Slöinge  1-0 (0-0)

Det blev tyvärr förlust mot Astrio med 1-0 så nu får vi vänta tills imorgon för att få veta om Slöinge får fortsätta i Div 6 nästa år eller inte. Det beror på andra serier som slutspelas i morgon 1/10.

Matchen i dag mot Astrio på Söndrums IP slutar som sagt med förlust med 0-1 resultatet kan nog sägas vara ganska rättvis, men det dröjde till minut två i andra halvlek innan målet kom. Sista 15-20 minuterna flyttar Slöinge fram spelet och hade ett par bra lägen att sätta 1-1 bl.a. en boll i ribban, av Admir (tror jag det var) Tycker försvaret hade blivet ett par snäpp bättre idag, och Axel som räknas dit gjorde några svettiga räddningar.

Nu kan vi inte göra mer än vänta på övriga resultat, är lite dåligt insatt på vad som gäller men det är andra som kan detta. Trots allt så blev det några bilder i ett blåsigt men soligt Söndrum, som kan ses här!

O.B.S Alla matcher idag 1/10 gick Slöinges väg så det blir fortsatt spel i 6:n nästa år

 

22/9 Slöinge - Alet 0-3 (0-1)

Till förra matchen Trönninge - Slöinge hittade vi inte för den var flyttad utan vår kännedom. Även dagens match var flyttad, både dag, klockslag och spelplats, men vi hittade den utan större problem.

Spelplats var ett regnigt Kristineslätt i Falkenberg.

0-1 kom bara efter ca 5 – 6 minuter, det höll sig halvleken ut, Slöinge hade inte så många målchanser, men höll jämna steg spelmässigt med Alet.

Andra halvan av matchen kom det två mål till för Alet i minut 73 och 83, därmed var matchen körd.

Trots förlust så föll Slöinge som man säger med flaggan i topp. Det bådar gott inför sista matchen som är mot Astrio borta lördag den 30/9 klockan 14:00 om inget annat händer.

Belysningen på plan var ingen höjdare, + regn och felinställning på kameran så blev det inte några hyfsande bilder alls, tvärtom så blev de kassa!

 

16/9 Trönninge - Slöinge 2-2 (1-0)

Matchen som ”försvann” slutade 2-2 efter 1-0 i paus. Vi satt i godan ro på City Cross och tippade lite stryktips, vi trodde matchen började kl 14:00 den började 13:00. Och det var inte slut med det.

En support från Slöinge ringer och frågar om vi är på matchen, svaret var ju då nej. Där och då fick vi klart för oss att matchen började kl 13:00. Samtidigt var det någon som var på Trönninge IP men hittade ingen match, där var folktomt. Nu var kl 13:45 och efter lite (mycket) ringande fram och tillbaka så var det ingen som visste något var matchen fanns. Så vi åkte tillbaka till Slöinge/Falkenberg.

Efter att Admir kontaktat Ove efter matchen så fick vi löst detta problem med matchen som försvann.

Matchplanen var vattensjuk så de hade flyttat den till något som heter Bosön eller nått. Hade det varit så himla svårt att satt upp en lapp vi ingången eller lämnat kvar någon från Trönninge som meddelat publiken att matchen var flyttad en bit bort. Men vi får vara nöjda med en poäng som det till sist blev, enligt en källa så fick Slöinge spela med 10 man nästan hela andra halvlek i underläge 1-2 men lyckades fastställa 2-2. Kan vara en poäng som visar sig vara mycket värd inför de avslutande två matcherna.

Nästa match skall enligt spelplanen gå fredag den 22/9 mot Alet klockan 18:00 på Slöinge I P detta kan nog inte stämma för det finns ingen belysning på Slöinge I P.

 

9/9 Slöinge - Lilla Tjärby 0-1 (0-0) 

En i förväg riktig ”6 poängmatch” på Slöinge IP gick till Lilla Tjärby med 0-1 (0-0)

Första halvlek var mycket avvaktande från båda sidor så 0-0 i halvlek var helt ok.

Andra halvlek var inget vidare bra från Slöinges sida, det hände inte så mycket framåt. Bakåt blev det 0-1 efter ca 25 min. Så denna halvlek lämnar vi bakom oss så snart som möjligt redan nu tycker nog de flesta. Och så vänder vi blickarna framåt till nästa match som är borta mot Trönninge, lördag den 16/9 kl 14:00 även den kallar vi för en ”6 poängmatch” det är nog så med resten av matcherna som är tre stycken att vi får kalla dem för 6 poängare. Bilder från dagens match 

 

2/9 Vapnö - Slöinge 3-4 (?-?)

Vapnö – Slöinge 3-4. Ingen egen närvaro men en bra kontakt genom facebook och telefon, på detta vis lyckades man heja fram Slöinge till en vinst, den satt långt inne men tre livsviktiga poäng i hamn!

Vinstmålet sattes av Daniel Lassagård i sista sekunderna enligt säker källa, övriga Slöingemål 0-1 Fredrik Andersson, 2-2 Simon Bengtsson, 3-3 samme Simon, Nästa match är lördag den 9/9 mot Lilla Tjärby på Slöinge I P klockan 14:00 Då kommer nästa vinst!

 

25/8 Slöinge - Hasslöv 1-4 (1-3) 

Dagens match mot Hasslöv började inte så bra, 0-2 redan efter bara 10 minuter. 1-2 kom dock tre minuter senare, lägg till ytterligare tre och vi har 1-3 på straff. Slöinge hade inte riktigt koll på Hasslövs kontringar i denna första halvlek som var ganska snabba. Efter ca 45 minuter var det som det brukar vara, nämligen paus!

Andra halvleken var mycket bättre från Slöinges del utan att för den skull få in någon boll.Chanser saknades inte, men när hemmalaget var tvungna att flytta upp spelet för att få mål så var det lite öppet bakåt, och i 90:e minuten kom 1-4. Bäst i Slöinge var Axel i målet, det säger en del om matchbilden! Nya tag blir det lördagen den 2/9 borta mot Vapnö, då bör det bli tre poäng hoppas vi. Vi på sidan av saknade fyra man i truppen. Av vissa sammanhang blir det nog detsamma mot Vapnö. Bilder från dagens match!

 

19/8 Harplinge - Slöinge 2-2 (1-1)

Dags för match igen, denna dag på Harplinge IP redan klockan 12:00 Poängläget innan match Slöinge 19 poäng, Harplinge 16 poäng. Poängläge efter mach Slöinge 20 Harplinge 17.

Matchen började mycket bra för Slöinge som hade det mesta av spelet utan att få trycka dit ett ledningsmål. Istället gör Harplinge 1-0 efter 21 minuter. Men skam den som ger sig så Slöinge kvitterar till 1-1 efter 43 minuter.

Andra halvlek börjar också bra för Slöinge spelmässigt sett, men som i första så gör Harplinge det första målet i denna halvlek så plötsligt står det 2-1 efter 75 minuter. Min bänkkamrat sa fan vi vill ha minst en poäng, lugn det kommer fick han till svar. Och i matchminut 80 besannades detta svar, 2-2

En liten rolig episod blev det när Harplinges linjeman vinkade boll död, där fick han mothugg, hela bollen skall vara död innan den är död (sådant händer nog i de flesta matcher) Mannen i fråga vänder sig mot bänken och vill lämna över flaggan till Slöinge fansen, då händer det lilla roliga, en modig man går ner och erbjuder sig att göra som han vill, men då ändrar mannen ifråga sig.

Vi på sidan av var nöjda med en pinne i denna ganska så viktiga drabbning. Dagens domarinsatts tar vi en annan gång! Nästa match är fredag den 25/8 hemma mot Hasslöv klockan 18:30.Lite bilder från dagens match här!

 

13/8 Slöinge - Ränneslöv 2-1 (1-0)

Efter att inte kunnat bevittna Slöinges två senaste matcher, så var det dags idag att besöka Slöinge IP för match mellan Slöinge och Ränneslöv. Förväntningarna var höga inför denna viktiga match! Man brukar ibland säga att en match är en 6 poängmatch, dagens match var med råge en sådan.
Efter 14 minuter och kraftig motvind tar Slöinge ledningen genom Sinan. Ränneslöv chansande på långbollar som flög långt i medvinden. 1-0 stod det i halvlek, om det stått 4-0 så hade nog ingen protesterat, för chanserna var många.

Efter Slöinges spel i första halvlek och dessutom medvind i andra halvlek skulle det nog rulla in några bollar till tyckte vi. Men så blev det inte, Ränneslöv spelade upp sig här, utan att ha de riktigt farliga lägena. Men 1-0 är bara 1-0 och nervösa var vi allt på ljugarbänken. Efter ca 40 minuter in i denna halvlek förlöste Sinan det nervösa genom sitt andra mål för dagen 2-0. Domaren hade lagt till ca 5-6 minuter på grund av skador, och minsann fick Ränneslöv en straff 8 min senare och så var det 2-1 och nu smög sig nervositeten sig på igen, men de vita krigarna höll ihop det hela och en rättvis seger var ett faktum.
Säger som Jonas Wadstedt brukar säga, tack som fan. Nästa match är borta mot Haplinge lördag den 19/8 klockan 12:00 Bilder från dagens match finns här!

 

8/8 Lidhult - Slöinge 4-1 (3-1)  Nästa match 13/8 mot Ränneslöv

 

4/8 Oskarström - Slöinge 0-2 (0-0) 

Ingen närvaro = inga bilder men det blev 3 goa poäng, tack för det!

 

30/6 Slöinge - Simlångsdalen 0-2 (0-0)

Match på vallen mot Simlångsdalen, skulle det bi revansch efter 2-9 i premiärmatchen? Svaret blev nej. Vi hade hoppats på någon poäng här men så blev det inte.

Första halvlek var riktigt bra och Slöinge spelade mycket jämt med motståndarna, 0-0 i paus kan anses som rättvist. Och våra förhoppningar om revansch var intakta inför andra halvlek.

Tyvärr grusades våra förhoppningar efter ca 6 minuter in i halvleken då det blev 0-1 Därefter var det Simlångsdalens match och 0-2 kom16 minuter senare.

Bästa målchansen för Slöinge var ett skott i ribban ca 2-3 minuter kvar av matchen genom Tobbe tror jag det var.

Målman Axel Persson bidrog i hög utsträckning till att hålla ner siffrorna totalt sett.

Nu är det välbehövlig vila för alla i laget och alla vid sidan av. Vi suporter tackar för god underhållning tills vi startar om fredagen den 4/8 mot Oskarström borta klockan 19:00  Bilder från matchen här!

 

21/6 Slöinge - Astrio 2-4 (1-1)

Astrio befäster serieledning efter vinst med 4-2 på Slöinge IP Slöinge tar ledningen efter 25 minuter genom Sinan Ibram som var tillbaka efter skada, han var välkommen tillbaka,1-1kom i minut 37.

Efter korv och bröd undrade vi hur detta skalle sluta? 1-2 kom i minut 66. En kvart kvar av matchen och 2-2 kom genom Sinan Ibram. sitt andra mål för dagen. En liten stund efter detta hade samme man (Sinan Ibram) en gyllene chans att sätta 3-2 ensam med målvakten men bollen gick utanför höger stolpe. Istället blev det 2-3 i ca 83:e minuten.

Slutresultatet 2-4 efter en minuts övertid. Slöinges tillfälliga måltorka (en match) var över och det var bra. Nästa match är även den hemma, kl 19:00 på fredag 30/6 mot Simlångsdalen även det ett topplag just nu, denna match vänder på serien. Revansch efter förlusten med 2-9 i premiären kanske? Plus idag Sinan Ibram, Mikael A och Fredrik A. Några bilder här inte världens bästa men men..

 

16/6 Alet - Slöinge 4-0 (3-0)

En förlust som inte var något att protestera mot. Däremot var vädret inte bra, men vi redde ut det med beröm godkänt. Med beröm godkänt får även Slöinge ha i första halvlek trots 0-3. Med en gnutta tur så kunde Slöinge tagigt ledningen efter ca 10 minuter tror jag det var, men det kom en Aletå emellan till hörna som rann ut i sanden.

Andra halvan av matchen blev lite avslagen med + till Alet som gjorde slutresultatet 4-0 i minut 80

Alet var bästa laget våra vita krigare mött hittills i serien och deras seger var rättvis. Detta var Slöinges första match utan att göra mål. Simon Bengtsson gjorde comeback i A-laget efter ett uppehåll, och det gjorde han kanon. Nästa match är mot Astrio på Slöinge IP onsdagen den 21/6 klockan 19:00 då gör de mål igen! Bilder här

 

6/6 Slöinge - Trönninge 3-1 (1-1)

Man kan fira nationaldagen på olika sätt, man kan som några gjorde, titta när Slöinge GoIF lirar boll på Slöinge IP mot Trönninge som de dessutom vann. Och då kan man ju fira lite extra om man håller på Slöinge, som merparten gjorde på denna nationaldag.

Matchen började klockan 14:00 femton minuter senare står det 1-0 genom Mikael Andersson och Slöinge var det bättre laget, det kunde blivet 2-0 på straff efter 23 minuter men den missades. Trönninges enda bra chans i denna halvlek blev det 1-1 på, efter ca 34 minuter.

Efter sedvanlig korv med bröd bänkar vi oss igen, och vi är optimistiga efter vad vi sett i första halvlek.Och till vår glädje sitter 2-1genom David Brämersson efter 16 min in i denna halvlek. En skör ledning kan tyckas men inte sett efter spelet, så fyra minuter senare nickar Anton in 3-1. Saken var klar skulle det visa sig. Trönninge hade lite tryck sista 10-15 men det hjälpte föga. En rättvis och viktig seger var i hamn. Nästa match är mot Alet borta fredag den 16/6 klockan 19:00 Tror jag skall fira lite till, är ju ledig i morgon. Lite bilder här.

 

1/6 Lilla Tjärby - Slöinge 4-2 (3-1)

Några år sedan man besökte L:a Tjärby IP, så nu var det dags. Senast man var där fick Slöinge en man utvisad efter ca 2 minuter och straff och mål emot sig. Detta var typ på stenåldern. Men dagens match började så mycket bättre 0-1 i minut 4 och ett spel som såg bra ut, det var bud på 0-2 ett par gånger om. När sedan Tjärby får 1-1 på en frispark efter 17 minuter så vände matchbilden en aning och 2-1 kom ytterliga 18 minuter senare. 3-1 blev det i minut 42 som var halvtidsresultatet.

Nu var det kaffe med korv och bröd som gällde (som för övrigt var kanongott) Detta intogs inomhus som var en befrielse då vädret var svinkallt. Efter intagandet av nämnda dryck och tilltugg så var det dags att dra sig ut i kylan för halvlek nummer 2.

En lugnare plats hittades vid husväggen och Slöinge kom ut som ett nytt lag som det brukar heta när ett lag vänder på matchbilden efter paus. Och reduceringen kom välförtjänt, då stod klockan på 64 min, nu var det match igen minsann, det var det till den 75:e minuten då det blev 4-2 på en kontring Sedan var det kört som det heter. Men världen går inte under efter detta, ny match redan på tisdag den 6/6 (Svenska nationaldagen) på Slöinge I P kl 14:00 motståndare då är Trönninge.  Lite bilder här...

 

24/5 Slöinge - Vapnö 2-0 (0-0)

Precis som man hoppades på så blev Sverige Världsmästare i hockey i söndagskväll. Och önskan om Slöingevinst mot Vapnö på onsdagskvällen blev också som man önskat 2-0 (0-0)

Efter både 2,3,och 4 målchanser för Slöinge på den övre skalan efter 20 min stod det bara 0-0 i halvlek.

Lite negativa kommentarer om spelet var det på sidan av planen i den andra halvleken. Utan att skryta så var undertecknad optimistisk om utgången av matchen, och det fick de pessimistiska höra.

Och så kom det, två mål på två minuter (73:e- 74:e) och alla blev optimistiska. Förra matchen mot Hasslöv var spelmässigt bättre men idag gällde det en match som ”måste vinnas” och det vet alla att det är inte så lätt. Två bra målvakter har vi i Slöinge.

1-0 Admir Rahmanovic, 2-0 Tobias Andersson. Lite bilder här.

 

16/5 Hasslöv - Slöinge 1-2 (0-2)

Dagens uppladdning blev en gofika i Halmstad på Maxi. Veckans stryktips blev inlämnad, betalning skedde med förra veckans vinst. Resan ner på motorvägen till matchen var inte den bästa man varit med om som passagerare, tvärtom. Ca 6 minuter innan avspark anlände vi dock helskinnade till Hasslövs IP.

Förväntningarna var lite si så, men man brukar säga att det skall spelas om det. Och det gjordes det med besked. Redan efter 2 minuter 0-1 på tavlan målskytt Sinan Ibram. Och Slöinge spelade den hittills bästa halvleken för i år och mera chanser skulle komma. Det hann gå 38 minuter innan välförtjänta 0-2 målet kom och det var på straff (hand) återigen Sinan målskytt, rättvist 0-2 i halvlek

Andra halvlek igång igen och nu skulle 0-3 sitta fint, men spelet ville sig inte riktigt från Slöinges sida efter paus, och Hasslöv ville nog gärna ha poäng här, så de krigade på bra. Admir värmde upp vid sidan. Tusan där kom 1-2 efter ca 63 min (innan Admir hann in i spelet)

Slöingespelare utvisad i minut 70. Skulle Slöinge hålla emot i 20 min till? Det blev 23, en bra kämpaglöd  från de vita skulle visa sig räcka till årets första bortavinst. Glädjen från tillresta bortafans var total. Nästa match är hemma mot Vapnö onsdag den 24/5 kl 19:00. Innan dess vill vi se Tre Kronor vinna guld i hockey VM. Lite bilder från dagens match här.

 

11/5 Slöinge - Harplinge 1-1 (1-1)

Dagens match mellan Slöinge – Harplinge var årets första av fyra i Fair play matcher som Hallands fotbollsförbund ordnar med hjälp av hemmalagen, och sjösattes 2013.Som traditionen är så var uppladdningen av supporters inför dagens match mycket god, lugnt och fint!

Efter regn i Slöinge mest hela dagen så slutade det komma tårar från skyn lagom till matchen dessutom slutade det blåsa. Men sol och värme var inte dagens höjdpunkt. Det skulle matchen på slöinge IP kunna bli tyckte vi.

Det började dock inte så bra 0-1 efter ca 2 minuter. Sedan började jakten på kvitteringen och den kom 22 minuter efter 0-1genom Simon B. Nu var det jakten på segermålet som sattes in, men 1-1 stod sig halvleken ut. Spelanalys: Slöinge var det bättre laget enligt oss ”experter”

Andra halvlek blev mållös trots några chanser från båda lagen, bäst chans hade Slöinge i sista spelminuten ett inlägg satte Harplinges målvakt och deras försvar ur spel, inlägget var centermetrar från att Slöinge spelare fått en tå på, men där var matchen slut. Dagens domare var Slöinge bekantingen Kenneth Nilsson. Nästa match är borta mot Hasslöv tisdag den 16/5 kl 19:00

Bilder från dagen här

Återstående Fair play matcher 2017 13 maj BK Astrio – Kvibille.

19 maj Torup/Rydö - Hyltebruk. 11 juni Kvibille – Centern.

 

 

 

5/5 Ränneslöv - Slöinge 3-1 (1-0)

Efter en dag i naturen både till skogs och hav var det så dags för fotboll i Ränneslöv. Slöinge skulle spela sin andra bortamatch mot just Ränneslöv. Så i god tid före match blev det uppladdning med fika på Maxi i Halmstad. Uppladdningen gick bra och Slöinge började också bra i matchen, nära 0-1 med en träff i stolpen efter bara några minuter. Slöinge äger första halvlek ganska rejält trots det så gör hemmalaget 1-0 på en frispark direkt i mål i minut 20 och det stod sig halvleken ut.

Nu var det kaffe och hamburgare i pausen, och alla var rörande överens om att detta vänder våra vita krigare (för dagen i svart) Men i minut 62 blir det 2-0 och vi säger f—n, en minut senare säger vi f—n va bra för då blir det 2-1 genom Ekan, och hoppet om poäng tändes. Hoppet släktes efter 77 minuter 3-1 som stod sig matchen ut.

Tycker Slöinge var värda minst en poäng i denna match. Nya tag tas redan på torsdag på Slöinge IP då det blir match mot Harplinge klockan 19:00. Dagens bilder.

 

28/4 Slöinge - Oskarström 2-1 (1-1)

Så kom då dagen då Slöinge fick sina första poäng i år (i div. 6)  mot Oskarström 2-1 (1-1)

Kvällen var bättre både i väder och spel sett till föregående matcher och kvällar. Som vanligt hade vi supporter en trevlig sammankomst innan match med helgens stryktips på programmet, som vanligt tror vi på vinst där. Spänningen steg när Slöinges match kom på tal, nu skulle det bli poäng bestämde vi, och lagom i tid till Slöinge IP var vi taggade.

Slöinge börjar helt klart bäst, men en mindre rolig kontring gör Oskarström 0-1 efter 16 minuter. Slöinge fortsätter att spela det bästa spelet för i år och mycket rättvist kommer kvitteringen efter ca 32 minuter genom Simon Bengtsson 1-1 i halvlek.

Andra halvlek börjar med ett ganska jämt spel med lite övertag för Slöinge. Men efter ca 15 minuter in i denna halvlek tar Oskarström över matchen ganska rejält spelmässigt men utan att skapa de riktigt vassa målchanserna. Nu var vi vid sidan av ganska nöjda om det skulle bli delad pott.

Med de vita krigarna hade inte gett upp, utan ryckte upp sig och hade några chanser att sätta en boll till i kassen. Och i sista minuten kom det befriande 2-1 målet genom Erik Johansson, och vi ropade blås av matchen och så blev det. En mycket viktig seger. Axel var som i de inledande matcherna stabil i målet, kan inte se att han har gjort några misstag trots många mål i baken för slöinge. En som var glad utan att spelat någon match ännu i år var tränaren Admir Rahmanovic, det såg man i hans ögon.

Nästa match är borta mot Ränneslöv fredag den 5/5 klockan 19:00  Dagens bilder

 

21/4 Slöinge - Lidhult 2-6

Trots en bra uppladdning av supportrarna blev hemmapremiären ingen rolig historia för vårat Slöinge. Förlust med hela 2-6. Det började dock ganska bra 1-0 efter ca 9 minuter och ett ganska bra grepp om matchbilden. Men i minut 29 till 34 vänder Lidhult matchen till 1-3 som blir halvtidsresultatet.

Andra halvlek var bara sex minuter gammal när det står 1-4 och vi tyckte och trodde att det var kört.Och så var det också trots att Slöinge gör 2-4 18 minuter in i denna halvlek och hade bud på 3-4 Men precis som i förra matchen lyckades det inte, och sedan blev det som det blev, ny storförlust. Och vädret var även som i förra matchen, för jävligt. Vi väntar redan till nästa fredag då Slöinge möter Oskarström även då på hemmaplan klockan 19:00. Kommer första poängen då? Japp!

En glad överraskning kom i brevlådan idag, det var ett matchprogram för Slöinges matcher 2017 några år sedan något sådant delades ut. Enligt säkra källor skall förhoppningsvis alla inom rimligt avstånd få det samma, bra jobbat. Dagens skribent har delat ut något liknande ända ner till Skåne. Dagen bilder

 

13/4 Simlångsdalen-Slöinge 2-9

Då var spelet igång även i div. 6 södra. För Slöinge GoIF:s del var det bortamatch mot Simlångsdalen.

Matchen spelades i Halmstad, på Halmstad Arena IP (varför är inte känt för skribenten) En påsksmäll med 2-9 i baken blev det i premiären. 3-0 i halvlek blev 4-0 några minuter in i andra halvlek. Sedan tog Slöinge hand om spelet på ett bra sätt och gjorde två snabba mål till 2-4 Och hade bud på 3-4.

Men sedan rann det iväg till hela 2-9. Det hör till saken att det saknades 7- 8 man i truppen. Vi får inte misströsta, detta var bara en match av 22. Nya tag tar vi nästa fredag då Slöinge tar emot Lidhult på Slöinge Arena kl 18:45. Lite sent tycker man då mörkret faller snabbt och ingen belysning finns ännu på Slöinge IP.

Dagens bilder här